Lange Mannen met HaastRantsoenKayleigh BeardNaduahPlunderGet JealousJelle MulderDiamonds//HoneyCavolo NeroMisprintChris EgbersFred Goverde
Lange Mannen met HaastRantsoenKayleigh BeardNaduahPlunderGet JealousJelle MulderDiamonds//HoneyCavolo NeroMisprintChris EgbersFred Goverde

Eerste namen Preipop 2018 bekend!

MR MEMOIR

Preipop 2018 - Blue Eskimo en Mr. Memoir
In 2013 begon Thomas Dits – in de muziekwereld bekend als Mr. Memoir – zijn passie voor muziek serieus te vervolgen. Sindsdien is hij een gevestigde naam in het Groningse muzieklandschap door zijn unieke stijl. Met invloeden als Buju Banton en Damien Marley heeft Mr. Memoir een erg uniek geluid weten te ontwikkelen.

Mr. Memoir heeft al eens als support gestaan voor Eek-A-Mouse, en is bezig zijn geluid flink te verbreden. Hij is dus klaar om de muziekwereld te gaan veroveren! Daarom zijn wij heel erg enthousiast over het feit dat wij hem op Preipop mogen gaan verwelkomen. Bereid je alvast maar goed voor, want het wordt gegarandeerd een feest.

BLUE ESKIMO

Het folkduo Blue Eskimo, bestaande uit Melle Leijten en Suze Commandeur, maakt snel naam in Groningen. Kenmerkend zijn de soms melancholische luisterliedjes met mooie harmonieën, begeleid door afwisselende banjo, mandoline en acoustische gitaar. Deze groep die in mei van 2017 hun eerste optreden gaf op het Melodica Festival was de afgelopen maanden regelmatig te zien op diverse podia in Groningen. Daarom zijn wij blij om te kunnen aankondigen dat ze op Preipop 2018 zullen optreden!