Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!
Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!

Donderdag 23.45 A Liquid Landscape

De Fries/Groningse alternatieve rockformatie A Liquid Landscape is er klaar voor. Met uitgekiende nummers en een strakke, volwassen sound geeft hun nieuwe demo “Long Lost Traveler” een duidelijke impressie van wat deze band live neer kan zetten: ingetogen en meeslepende riffs, afgewisseld door intense uitbarstingen.


A Liquid Landscape is niet bepaald een nieuwkomer in de Nederlandse muziekscene te noemen. Onder de naam Believeisadoubt stonden ze eerder al voor de finale van de Grote Prijs van Nederland in de Melkweg en in het voorprogramma van Within Temptation. Na vijf jaar besloten de heren om hun muziek van een andere kant te benaderen om zo een frisse start te kunnen maken onder een nieuwe naam.
Op de demo komen de nieuwe invloeden dan ook goed naar voren, waarbij bands als Dredg, Porcupine Tree en Mutemath duidelijk goed zijn beluisterd. Dit vertaalt zich in gewaagde composities, die door de grote ervaring en het goede samenspel van de bandleden overtuigend neer worden gezet.
Met goede recencies en de ervaring van meer dan 150 shows op zak, is A Liquid Landscape klaar om weer met volle overgave de podia te bestormen!

www.aliquidlandscape.nl

www.myspace.com/aliquidlandscape