Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!
Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!

The Movement

LineUp posters18

Voor de jongens van The Movement geen ABS, Climate Control, of start-stop systeem in de auto. Nergens voor nodig, gezien hun voorkeur ligt bij het scheuren over lange, uitgestrekte desertroads. Snel, simpel en mooi, dat is toch wel waar het voor hen in het leven om gaat. Dat het wat betreft die desertroads niet veel verder komt dan de N360, mag de pret niet drukken.

Op de flitspaal bij Ten Post na gaat het de jongens voor de wind. Het begon bij wat rockcovers, zodat ze zo snel mogelijk de weg op konden naar een optreden. Nu er inmiddels wat naam is gemaakt, zijn die uit de coverbak gegooid, en wordt de auto nu voortbewogen door zelfgebouwde custom parts. De inspiratie wordt getankt bij Led Zeppelin, Thin Lizzy, en Foo Fighters. De sound die de uitlaat uitspuugt, laat zich dan ook het beste kenmerken als oude, spirituele benzine, zin gegeven door een sterke nieuwe motor.

The Movement bestaat uit Bram Menninga (basgitaar, backing vocals), Tim van der Windt (drums), Kevin Bos (zang, slaggitaar) en Frank Huizenga (leadgitaar). Allevier hebben ze al wat rijervaring in inmiddels gecrashte bands. Inmiddels is de schade daarvan betaalt, maar is het eigen risico bij de verzekering zo hoog geworden, dat de mannen alles op alles zetten om deze rit tot een goed einde te brengen!