Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!
Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!

View for a Day

LineUp posters5

 

View for a Day is het resultaat van de krachtenbundeling tussen de broers Hof en Klompmakers, die niet alleen bloedverwanten zijn maar ook de passie voor alternatieve muziek delen. Dit geeft de band een stevig fundament waarmee ze live volledig gaan voor een ‘in your face’ beleving!

De karakteristieke sound is even aansprekend als uitdagend, wat onder meer geleid heeft tot het winnen van verschillende competities. Hierdoor kregen de mannen de kans om live te spelen bij Radio538 en stonden ze op festivals als Graspop. Ook schoten ze in samenwerking met Andres Fouché Valbuena (De Staat, Dope D.O.D. e.v.a.) hun eerste videoclip “All Or Nothing”, single van de goed ontvangen debuut EP “Shortcuts Don’t Apply”.

Na in 2014 meer dan 40 shows in binnen-­ en buitenland gespeeld te hebben is View for a Day vastberaden om vol energie 2015 in te knallen. Een jaar dat alvast goed begint met airplay op 3FM, een showcase op het prestigieuze Eurosonic/Noorderslag festival en de nieuwe single “Brighter Day”!