Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!
Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!

Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte

Ver weg, Diep in de donkerste hoek van de ruimte, schuilt Het Brein, een super intelligent wezen in de vorm van een enorm brein. Het Brein heeft al een paar planeten gekoloniseerd om zijn volgelingen er te laten werken (voor het brein zelf natuurlijk). Nu heeft Het Brein zijn zinnen gezet op de Aarde, een planeet waar miljarden organismen over de oppervlakte kruipen.

Een perfecte plaats om nieuwe volgelingen te krijgen en de planeet innaam van Het Brein te koloniseren, zodat ook dit zonnestelsel in zijn macht komt. Het Brein heeft wel een zwakte, en dat is dat het vast zit in die donkere hoek in het heelal (iets met een stuurfout), maar dat weerhield hem niet om zijn beste vloot uit te zetten naar de Aarde.

Deze reis verliep echter niet zoals gepland, want bij planeet Kometunius Alpha miste Het leger van Het Brein een afslag, waardoor de reis ietwat langer duurde dan verwacht (Zo’n 200 jaar).
Het leger besloot dat de drie grootste talenten Spook, Beng en Goeven mochten overleven en dat de rest van de crew werd geclassificeerd als voedseleenheden. Toen de 3 uitverkorenen op de planeet aankwamen bleek de technologie zo verbeterd te zijn dat de oude plannen om de aarde over te nemen niet meer voldoende waren, en er een nieuw plan moest komen.

Spook kwam met het idee om een “muzikaal trio” op te richten in naam van Het Brein en zo als nog de Aarde over te nemen. Door middel van muziek konden de kleine breinen van de aardbewoners makkelijk worden geprogrammeerd en zo zou het plan alsnog slagen…

Website
Facebook