Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!
Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!

Spotrockers

De spots worden al sinds februari 2007 met een flinke dosis humor en energie gerockt. Het publiek op Eurosonic en in zalen als De Melkweg en ’t Paard van Troje kunnen dat beamen. Als je dan nog niet overtuigd bent, kun je het altijd nog vragen aan Osdorp Posse, Kubus & BangBang en Jiggy Djė voor wie de Groningers al een keer de support verzorgden. De Spotrockers gaan hard, maar dat is gezien de wilskracht ook niet zo gek. Als je je debuutalbum niet kunt betalen, verkoop je gewoon de albumhoes per cm2. Toch? Ja hoor, dus ging Spotrockers’ debuut “Koos Cashloos” in de verkoop voor sponsoren om zodoende de studiotijd te kunnen bekostigen.

Met de single ‘Vliegen’ die de Spotrockers in oktober van 2011 releasen is het moment daar om op te stijgen. Met 150 shows in 4 jaar mag er gesproken worden van ervaring en dat ziet het publiek terug in de energieke shows die ze voorgeschoteld krijgt. De festivalband doet het al even goed in de studio’s van 3FM en het wachten is op een definitieve doorbraak.

Bezetting:
Dennis Hemstra (bas), Pandu Windartono (drums), Sietze Bouma (gitaar), Frank Kroon (keys), Jelmer Pronk (mc) en Tzanto Koot (mc).

Hoogtepunten:
Halve finale Grote Prijs van Nederland (rock/alternative) 2011
Legendarische show op Local Heroes podium, Bevrijdingsfestival Groningen 2011
Popronde 2010
Albumrelease ‘Koos Cashloos’ in grote zaal Simplon (april 2010)
Eurosonic 2010
Meerdere bezoekjes aan 3FM
2e plek 3FM Serious Talent Studenten Contest

www.spotrockers.nl

Boekingen: Dennis Hemstra – 0630943449 – dennis@kootarr.nl
Info/Pers: Tzanto Koot – 0623352195 – spotrockers@gmail.com