Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!
Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!

Mindpark

In Mei 2010 bracht Mindpark hun eerste EP uit. Ze werden direct opgepikt door 3voor12 en verschenen onder andere op de Hollandse Nieuwe CD. Vervolgens deden ze mee aan de Popronde van 2010 en stonden in het voorprogramma van verschillende bands in het clubcircuit. Toen ze in mei 2011 hun debuut album uitbrachten werden ze door de pers op handen gedragen.

‘Een van de beste (gedeeltelijk) vaderlandse debuutplaten in tijden’ (guitarist)
‘voor ‘We Will Adapt’ mag je zonder twijfel een plekje vrij maken in je platenkast’ (3voor12)
‘We Will Adapt is een plaat van grote klasse’ (OOR Magazine)
‘Een eigenzinnig en uitdagend album’ (Musicmaker)
‘Mindpark heeft een verslavend meesterwerk afgeleverd’ (LiveXS)
‘Mindpark zoekt het muzikale avontuur, raakt de gevoelige snaar en ontspoort in complete waanzin met zeldzame klasse’ (Fileunder)

Vervolgens verbaasde de band vriend en vijand met hun release show in de W2 Den Bosch door samen met dansers, kunstenaars en bevriende muzikanten een soort halucinante trip op te voeren waarin de muziek als begeleiding werd gebruikt voor het grotere geheel.
Dit beviel de band zo goed dat ze er een concept van hebben gemaakt dat nu verder wordt ontwikkeld onder de naam TRIPPP. Met TRIPPP was Mindpark vervolgens headliner op het Fabriq Festival.
In de tussentijd was de band meerdere malen te gast bij 3FM en kreeg hun muziek airplay op verschillende landelijke en regionale radiostations.
Op dit moment is Mindpark in hun eigen studio bezig aan de opvolger van ´We Will Adapt´ dat ze in de eerste helft van 2013 gaan uitbrengen.

Website: www.mindpark.nl
facebook: www.facebook.com/mindparking