Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!
Jonathan RhodesThamesAstronautBony MacaroniDe Nachtelijke EscapadesFokkoDe KootsBowlFFOOSHOOFSDorpsstraat 3Taxi Taxi!

The Anti-D’s

The Anti-D’s is een Indie postpunk-revival band uit Groningen ontstaan in november 2012 in een repetitiehokje van 2 bij 2 meter in het bekende Pekela. De inspiratie voor de bandnaam The Anti-D’s komt van het nummer Anti-D van The Wombats. Anti-D’s zijn antidepressiva, pilletjes tegen depressie. Je zou dus verwachten dat de band muziek maakt om je op te vrolijken, maar in plaats daarvan hebben ze juist een voorliefde voor mineurakkoorden, dikke beats en harde gitaren. Zo gaan de nummers veelal over gebeurtenissen en opvallende dingen uit hun eigen leefomgeving.

In juni 2014 hebben ze een EP genaamd ‘Episodes of Fake Romances’ met single en videoclip ‘Thrill of Curiosity’ uitgebracht. 2 jaar na het ontstaan van de band zijn ze meer dan 50 optredens rijker en dit willen ze in 2015 verdubbelen.

Nu het nieuwe jaar is aangebroken treden The Anti-D’s er met een zelfverzekerd gevoel in met een set vol nieuwe energieke, rauwe en muzikale nummers, harde beats en pakkende melodieën die je niet zo makkelijk meer uit je hoofd krijgt.